DRAMA U PLJEVLJIMA: Pretio policiji, a svemu prethodilo porodično nasilje

M. D.

19. 11. 2023. u 18:41

SLUŽBENICI policije iz Pljevalja uhapsili su Pljevljaka E.R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. On će prekšajno odgovarati i zbog porodičnog nasilja, saopšteno je iz Uprave policije.

ДРАМА У ПЉЕВЉИМА: Претио полицији, а свему претходило породично насиље

Foto: Arhiva

- Pljevaljska policija je, postupila po prijavi ženske osobe zbog nasilja u porodici koju je podnela protiv supruga E.R. Pripadnici policije su izašli na lice mesta i prilikom preduzimanja službenih radnji upotrebom sredstava prinude sprečili bekstvo E.R., koji je tada policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje, naveli su iz Uprave policije.

O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevlima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivično dela, te je u se u vezi tog događaja protiv E.R. podneta prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja iz člana 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici.

Državni tužilac je, kako su kazali iz policije, naložio da se E.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)