ASK U RUKAMA DPS-A

V.K.

24. 11. 2023. u 16:07

IZJAVA Agencije za sprečavanje korupcije da su i članovi popisnih komisija javni funkcioneri očajnički je pokušaj ostataka DPS-a u institucijama da minira popis stanovništva, smatra Jovan Vučurović, poslanik Nove srpske demokratije i koalicije Za budućnost Crne Gore.

АСК У РУКАМА ДПС-А

DPS

- Sve to je i očajnički potez da, gde god su u prilici, vrše opstrukciju i usporavaju i neke druge procese. Ta ideja svakako neće proći i biće zaustavljena i popis će početi 30. novembra, naveo je Vučurović u saopštenju uz podsećanje da prošli saziv parlamenta nije uspeo da ostvari promene u vrhu ASK-a.

– I zaista, nije dobro da tri godine nakon promena, Agencijom za sprečavanje korupcije rukovodi kadar DPS-a, organizacije čiji je nekadašnji vrh u najbližim odnosima sa organizovanim kriminalom. I zato nije čudno da ti koji su na funkcijama još iz vremena bivšeg režima pokušavaju da naprave opstrukciju kad god im se ukaže prilika. Zato je na nama sada da ovu instituciju oslobodimo onih koji su bili samo jedna od poluga bivšeg režima i koji nisu prstom mrdnuli da istraže korupciju Mila Đukanovića, nekadašnjih vodećih ljudi iz sudstva, tužilaštva, i drugih lica koja su odrađivala sumnjive poslove za bivši režim. Postoje još neke institucije u kojima su još uvek instalirane osobe bliske DPS i neophodno je što pre izvršiti potrebne reforme – zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić