POLICAJAC U VOZILU OD 300.000 EVRA: V.D. direktora crnogorske Uprave policije Nikola Terzić o korupciji

V.K.

07. 12. 2023. u 15:40

BIŠI službenik Uprave policije Crne Gore kupio je vozilo plaćeno više od 300.000 evra, a do juče je nosio policijsku značku.

ПОЛИЦАЈАЦ У ВОЗИЛУ ОД 300.000 ЕВРА: В.Д. директора црногорске Управе полиције Никола Терзић о корупцији

Vlada Crne Gre

I to kako je došao do novca za takav automobil će biti provereno. Tu informaciju sam dobio sinoć, sve ćemo da proverimo, saopštio je v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić, na konferenciji o antikorupciji koju je organizovao MANS.

On je naveo kako bi u slučaju da je nekim slučajem uhapšen jedino mogao da založi „majku i tatu“ i pozvao nadležne da provere njegovu imovinu koju je stekao za dvadeset godina rada u policiji.

Juče je ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke  saopštila da je glavni specijalni tužilac Vladimir Novović dobitnik ovogodišnje nagrade američkog Stejt departmenta  za borbu protiv korupcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima