MEĐU ŠEST POVREĐENIH - PET POLICAJACA: Lančani sudar kod Bijelog Polja, saobraćajnu nesreću izazvao Holanđanin

M. SEKULOVIĆ

30. 12. 2023. u 19:33

U LANČANOM sudaru tri automobila, u mestu Ravna Rijeka na magistralnom putu Ribarevine-Mojkovac, danas je povređeno šest osoba, od čega dve teže!

МЕЂУ ШЕСТ ПОВРЕЂЕНИХ - ПЕТ ПОЛИЦАЈАЦА: Ланчани судар код Бијелог Поља, саобраћајну несрећу изазвао Холанђанин

Foto: Uprava policije Crne Gore

Među povređenima su čak pet policajaca, koji su krenuli za Kolašin gde su kao ispomoć trebali da rade tokom novogodišpnjih praznika.

Kako se saznaje, u sudaru su učestvovala dva vozila kojima su upravljali policajci i jedno za čijim volanom je bio član Fronteks misije - De Jong Beri Marion (51), državljanin Holandije, stacioniran u Fronteks misiji EU, kao član međunarodne policijske razmene na Graničnom prelazu Dobrakovo kod Bijelog Polja,

On je upravljajući "sitroenom" PG LE 838, udario od pozadi u "golf 5 " BA BB 943, za čijim se volanom nalazio Dalibor Dulović, službenik Odelenja bezbednosti Bijelo Polje. U vozilu su bili saputnici njegove kolege Vlatko Jelić i Veselinom Lalević.

Nakon toga udareni "golf" je ubrzao napred i udario u drugi "golf 5" BP AS 556, kojim je upravljao jedan od starepina Odelenja bezbednosti Bijelo Polje Dalibor Jeremić, u kojem je saputnik bio njegov otac Miko Jeremić.

Nakon pregleda u Opštoj bolnici u Bijelom Polju, konstatovane su teške povrede u bidu preloma kod Jelića, ali je on van životne opasnosti. Kod Lalevića je utvrđen prelom rebara i povreda vrata.

Marion, koji je prošao bez težih povreda, po ubrzanom postupku kao strani državljanin predat je nadležnom sudu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?