NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL U BARU: Brena okupila Jugoslaviju u malom

B. DABIĆ

01. 01. 2024. u 15:51

Preko 30 hiljada dočekalo je Novu godinu na otvorenom u Baru uz spektakularan koncert Lepe Brene na platou ispred Sportske dvorane Topolica. Brena je sinoć oborila i rekorde posećenosti Novogodišnjih koncerata u Baru koji se organizuju na otvorenom

НОВОГОДИШЊИ СПЕКТАКЛ У БАРУ: Брена окупила Југославију у малом

Fot: B.Dabić

- Pozdravljam sve koji su došli da sa nama uđu u Novu godinu, veselo, raspoloženo. Da im poželim dobro zdravlje, ispunjenje svih njihovih želja, da  budemo srećni i pošaljemo predivnu poruku ljubavi, radosti, mira iz Bara, istakla je Lepa Brena.

U ekstravagantnom izdanju, popela se na binu u 23: 00  dočekana ovacijama publike, a oduševljenje nije jenjavalo u naredna dva sata. Koncert je započela hitom  ‘Boliš i ne prolaziš“, zatim su usledili ‘Srećna žena’, „Kao nova“, „Uđi slobodno“…

U Baru, u publici Jugoslavija u malom, ali i gosti iz zapadne Evrope, Rusije, Ukrajine,  Turske…svi jedinstveni u stavu da je provod  savršen, fantastičan doživljaj dočeka Nove godine. Zadovoljni gosti, a razlog za zadovoljstvo imaju i domaćini. Bar je bez konkurencije organizovao spektakl u Novogodišnjoj noći. Predsednik Opštine Bar Dušan Raičević kazao je  da su opravdana očekivanja.

- Na platou ispred Sportske dvorane “Tolopica” je zabavlja sve generacije od sedam do 77 godina. Potvrdili smo da Bar postaje mesto dobrog provoda, i na tome ćemo i u narednom period raditi- da potvrdimo taj epitet koji smo uspeli izgraditi u narednom period, kazao je Dušan Raičević.

Predsednik Opštine Bar je sugrađanima i gostima poželio dobro zdravlje i porodični mir. Predsednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić ističe da je Bar na najspektakularniji način dočekao 2024.godinu.

- Od koncerta Dina Merlina prošle godine, zatim u maju koncerta Zdravka Čolića, pa u avgustu početak svetske turneje Hausera i  večeras kao kruna, diva, zvezda eks Yu prostora, žena koja nakon 40 godina karijere ima moć da napuni jedan ovakav prostor. Lepa Brena je  priredila hepening našim sugrađanima i gostima,  po proceni preko 30.000 ljudi. Sjajan koncert,  kazao je Nenezić koji je sugrađanima  i gostima poželio zdravlje, slogu.

- Da nastavimo zajedno da doprinosimo našem gradu. Veliki dopinos zaposlenih u Turističkoj organizaciji Bar, sjajan program za najmlađe, a prvenstveno performans koji su deci priredili pripadnici Službe zaštite i spašavanja Bar. Oni  su na orginalan način dočarali draži dolaska Deda Mraza sa krova Sportske dvorane “Topolica”, a kad su se spustili delili su slatkiše mališanima i obradovali ih, naveo je Nenezić. 

Sedmodnevni Novogodišnji hepening u Baru realizuje se u organizaciji TO Bar, pod pokroviteljstvom Opštine, a  traje od 27. decembra do 3.januara.

- Novogodišnja dešavanja ispred Sportske dvorane Toplica, događaji za najmlađe, koncerti za sve generacije,   kvalitet su  više  koji je Turistička organizacija Bar na prelazu iz 2023. u 2024. darivala sugrađanima i našim gostima. Verujem da su se turisti  dolaskom u Bar uverili da su napravili najbolji izbor za doček Nove godine.  Vesela atmosfera, dobro raspoloženje  su odličan uvod u 2024. godinu, kazao je direktor TO Bar Danilo Orlandić.

U Novogodišnjoj noći, pre nego što je lepa Brena izašla na binu, publiku je zagrejao odlični bend “Akademija” Sredstva od vatrometa u Baru ove godine biće utrošena za projekat izgradnje Pet-Parka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave