JAKOV NE SLAVI SRPSKU: Predsednik Crne Gore šokirao Srbe u ovoj državi

V.K.

03. 01. 2024. u 12:57

PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović šokirao je Srbe u ovoj državi izjavom da neće ići 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske, uprkos upućenom pozivu.

ЈАКОВ НЕ СЛАВИ СРПСКУ: Председник Црне Горе шокирао Србе у овој држави

Služba za informisanje predsednika CG

- Znate moj stav koji se tiče celovitosti BiH, to je naša državna politika, to je i moj stav, kazao je Milatović i dodao da što se tiče ostalih državnih zvaničnika Crne Gore, svako će svojim delovanjem pokazati određene političke stavove.

On je ponovio da se snažno zalaže i veruje u sekularnu državu Crnu Goru, gde je jasno podeljena državna i crkvena vlast.

Severina

HRVATSKA kontroverzna pop zvezda za najluđu noć nastupala je u kotorskom Starom gradu. Ona je u jednom trenutku zapevala pesmu "Ivanova korita" i okupljenom narodu glasno poručila: "Ne dajte Crnu Goru"!

- To je moj stav. To jesam li ja vernik ili nisam vernik je moje lično osećanje - dodao je Milatović, i pojasnio da na njegove stavove nijedna verska organizacija nema apsolutni uticaj. - Kršten sam u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj Srpske pravoslavne crkve. Mislim da Mitropolija kao deo SPC u Crnoj Gori uživa veliko poverenje građana i ja tu činjenicu poštujem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave