RASVETLITI UBISTVO BULATOVIĆA: Mandićev zahtev

V.K.

09. 02. 2024. u 07:00

PREDSEDNIK Skupštine Crne Gore Andrija Mandić saopštio je da je sada dobra prilika da novoizabrani vrhovni državni tužilac Milorad Marković ponovo otvori istragu o ubistvu nekadašnjeg saveznog ministra odbrane Pavla Bulatovića, jer ima mnogo svedoka, a čovek koji je bio zajedno sa sada pokojnim ministrom nije saslušan nijednom u svojstvu svedoka.

РАСВЕТЛИТИ УБИСТВО БУЛАТОВИЋА: Мандићев захтев

Nova srpska demokratija

- On je osoba koja je možda mogla da da neke bliže informacije - rekao je Mandić u Zeti, gde je bio povodom Dana Opštine.

Mandić je kazao da je tih godina bilo strašno, jer je organizovana kriminalna grupa, koja je imala svoju političku podršku i svoje političke favorite, uklanjala sve one koji su im stajali na putu.

- Nezavisno od toga da li se radilo o ministrima, političarima, novinarima. Ali ubistvo ministra Pavla Bulatovića i ubistvo vlasnika i direktora "Dana" Duška Jovanovića, ostali su težak teret na savesti Crne Gore i na savesti pravosuđa i onih koji je trebalo u bezbednosnom sektoru da odrade taj posao na kvalitetan način - izjavio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave