Mobilna aplikacija - HAPŠENJE U ROŽAJAMA: Otuđio teretno vozilo, "pao" vozeći pijan, zaradio zatvor

M. SEKULOVIĆ

24. 03. 2024. u 15:28

POLICIJA iz Rožaja je u saradnji sa kolegama uz Berana rasvetlila krivično delo oduzimanje vozila  i uhapsila E. A. (39) iz Rožaja. 

Mobilna aplikacija - ХАПШЕЊЕ У РОЖАЈАМА: Отуђио теретно возило, пао возећи пијан, зарадио затвор

Foto: B.Dabić

Zbog vožnje u oijanom stanju, sudija za prekršaje osudio ga je na 31 dan zatvora 

Naime, rožajskoj policiji je lice zaposleno kao vozač u jednoj firmi prijavilo da je teretno motorno vozilo koje je bilo parkirano ispred njenog sedišta otključano i sa ključem u bravi, otuđeno od nepoznatog lica.

Policija je uspela da sazna da je vozilo napustilo teritoriju Rožaja i da je isto otuđeno od strane E.A. iz Rožaja, i o tome su obavešteni službenici Odeljenja bezbednosti Berane.

- U mestu Pešca beranska policija je locirala ovo vozilo istoga dana, zaustavila i kontrolisala lice koje je upravljalo vozilom – E.A. (39) iz Rožaja. On je alkotestiran, te je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 promila, saopštava policija, koja je sa događajem upoznala i tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama. On se izjasnio da se u radnjama E.A. stiču elementi krivičnog dela oduzimanje vozila zbog čega je protiv njega podneta i krivična prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!