NEMA STRAHA OD PREKIDA SAOBRAĆAJA: Sanirano klizište na putnom pravcu Podgorica -Petrovac

B. DABIĆ

24. 03. 2024. u 18:47

Na magistralnom putu Petrovac-Podgorica, klizište koje je pretilo da prekine ovaj putni pravac je sanirano.

НЕМА СТРАХА ОД ПРЕКИДА САОБРАЋАЈА: Санирано клизиште на путном правцу Подгорица -Петровац

Foto: Ministarstvo saobraćaja i pomorstva

Sanacijom klizišta i rekonstrukcijom ovog dela puta, stvoreni su uslovi za nesmetani saobraćaj, bolju i sigurniju povezanost Podgorice sa Petrovcem.  Rekonstrtuisanu deonicu obišli su ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović i direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović. Prema njihovim rečima, ukupna vrednost ovog projekta bila je oko 1.3 miliona evra”

Završena je i sanacija klizišta „Bukovik“ na magistralnom putu Petrovac-Podgorica.

- Klizište je pretilo da prekine ovaj putni pravac koji je veoma značajan u letnjim mesecima, kada ga veliki broj vozača koristi kao alternativni put, putu kroz tunel Sozina - rekao je ministar Radulović.

Direktor Uprave za saobraćaj Radomir Vuksanović kazao je da je “Ovo je bilo veoma složeno klizište koje smo uspeli da saniramo”.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!