MAJKA POGINULA, SIN KRITIČNO: Novi detalji tragične saobraćajne nesreće u Beranama, lekari se bore za život još jedne žene (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

31. 03. 2024. u 22:36

NOVA tragedija epilog je još jedne saobraćane nesreće koja se dogodila večeras oko 19 časova na "raskrsnici smrti - Ulici Milorada Jovančevića" u Beranama.

МАЈКА ПОГИНУЛА, СИН КРИТИЧНО: Нови детаљи трагичне саобраћајне несреће у Беранама, лекари се боре за живот још једне жене (ФОТО)

Berane onlajn

Milka Cimbaljević (57) iz Berana, podlegla je povredama na putu ka Kliničkom centru u ovom mestu.

Ona je bila saputnik u "audiju", kojim je upravljao njen sin. On je u kritičnom stanju - sa teškim povredama pluća na lečenju na intezivnoj nezi KC Berane.

Žena koja se nalazila u automobilu "škoda oktavija", zbog teških povreda i dijagnostikovanig krvarenja na mozgu, biće transportovana u Klinički centar Crne Gore u Podgorici.

U sudaru dva automobila lakše je povređena još jedna odoba.

Do tragedije je došlo prilikom sudara dva automobila. "Audi", koji je naišao iz pravca Andrijevice, nekoliko desetina metara "gurao" je "škodu", koja je završila u jednom dvorištu pored magistralnog puta ka Bijelom Polju.

Na ovoj raskrsnici, jednoj od najopasnijih na severu Crne Gore, pre više od 40 godina bili su instalirani semfori, koji su dugo bili van funkcije, a pitom su volšebno nestali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?