TEŽAK INCIDENT NA PARKINGU MEDICINSKE ŠKOLE U BERANAMA: Maloletnici teško povredili učenika (18)

M. SEKULOVIĆ

02. 04. 2024. u 12:03

TEŽAK incident na parkingu srednje Medicinske škole "Dr Branko Zogovič" u Beranama, nakon kojeg je učenik škole A. R. (18) završio sa teškim povredama u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, a tri maloletnika zaradili krivične prijave!

ТЕЖАК ИНЦИДЕНТ НА ПАРКИНГУ МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ У БЕРАНАМА: Малолетници тешко повредили ученика (18)

FB Medicinske škole

- Policija u Beranama obaveštena je od strane zaposlenih u Kliničko-bolničkom centru Berane, da je na ukazivanje lekarske pomoći u tu ustanovu doveden A. R. (18), učenik Srednje medicinske škole „Dr Branko Zogović“ u Beranama. Policijski službenici su izašli na lice mesta i u toj ustanovi zatekli A. R. sa povredama glave. Sa njim je  obavljen razgovor, a on je u cilju praćenja stanja i daljih medicinskih zahvata, transportovan u Klinički centar Crne Gore u Podgorici, saopštila je danas Uprava policije povodom teškog incidenta u Beranama.

Policija kaže da je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja događaja i došla do saznanja da su A. R. fizički napala tri maloletna lica stara 17 godina, dok se nalazio na parking-prostoru škole.

- Maloletnici su identifikovani, od njih su prikupljena obaveštenja na zapisnik te je utvrđeno i da su pozitivni na marihuanu.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je kvalifikovao krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda, kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja