"SA DRŽAVOM NEMA IGRANJA": Aleksa Bečić o hapšenju direktorke Agencije za sprečavanje korupcije

M. SEKULOVIĆ

17. 04. 2024. u 10:53

POTPREDSEDNIK Vlade Crne Gore za bezbednost, unutrašnju politiku, evropske i spoljne poslove Aleksa Bečić pohvalio je operaciju Specijalnog policijskog odeljenja Uprave policije i Specijalnog državnog tužilaštva - hapšenje Jelene Perović, direktorke Agencije za sprečavanje korupcije.

СА ДРЖАВОМ НЕМА ИГРАЊА: Алекса Бечић о хапшењу директорке Агенције за спречавање корупције

m. sekulović

- Obećali smo transparentnost, efikasnost i pravičnost u bezbednosnom sistemu i današnjim hapšenjem pokazujemo da smo na pravom putu. Ovo je još jedan primer odlične saradnje bezbednosnog sektora i tužilaštva o kom sam juče govorio i u Europolu - kazao je Bečić.

On je poručio da je ovom akcijom pokazano da nema nedodirljivih.

- Ovo hapšenje je jasan signal i poruka da ćemo nastaviti sa čvrstom rukom pravedne i odlučne države sa kojom nikada više nema igranja i kompromitovanja. U našoj zemlji, kako kaže, ima mesta samo za one koji veruju u pravdu i čistotu institucija. Kao potpredsednik Vlade za bezbednost i koordinator organa obaveštajno-bezbednosnog sektora, obećavam da ću učiniti sve što je u mojoj moći da 44. Vlada Crne Gore obezbedi optimalne uslove za efikasno i profesionalno obavljanje dužnosti - saopštio je Bečić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola