VOJNICI I OFICIRI NA STRANI SPC: Podrška aktivnih i penzionisanih pripadnika Vojske CG sa 183 potpisa

V. K.

12. 07. 2020. u 20:49

ČAK 183 profesionalna vojna lica, kao i civila koji su angažovani u službi Vojske Crne Gore, vojnika po ugovoru i penzionisanih vojnih lica do sada je potpisima izrazilo podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi na očuvanju njenih imovinskih i istorijskih prava u Crnoj Gori.

ВОЈНИЦИ И ОФИЦИРИ НА СТРАНИ СПЦ: Подршка активних и пензионисаних припадника Војске ЦГ са 183 потписа

Foto V. Vujović

- Mi pomenuti profesionalni pripadnici Vojske Crne Gore i penzionisani pripadnici Vojske Crne Gore izražavamo punu podršku Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori u očuvanju istorijskog, kanonskog kontinuiteta, suverenog prava na imovinu i integriteta sveštenstva, te osuđujemo svaki vid diskriminacije, selektivne primene prava, progona pravnog i fizičkog nasilja, celovitošću svih naših svetinja, svih vidova torture vernika – zalažući se za jednaku slobodu veroispovesti svih verskih zajednica bez uplitanja izvršnih organa vlasti u život, što ne priliči sekularnoj državi i civilizacijskim vrednostima.

Pošto informacija o podršci SPC u Crnoj Gori nije došla do svih profesionalnih i penzionisanih pripadnika Vojske, oni su pozvali svoje kolege da se naknadno prijave na ovu listu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!