CRNOGORSKA POLICIJA SANKCIONISALA 1276 VOZAČA: Dogodile se čak 33 saobraćajne nezgode

B. Dabić

17. 08. 2020. u 14:23

PRETHODNOG vikenda u Crnoj Gori dogodile se 33 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice smrtno stradalo, četiri su zadobila teške telesne povrede, dok su njih 23 zadobila lake telesne povrede.

ЦРНОГОРСКА ПОЛИЦИЈА САНКЦИОНИСАЛА 1276 ВОЗАЧА: Догодиле се чак 33 саобраћајне незгоде

Foto: Depozitfotos

Zbog počinjenih prekršaja sankcionisano su 1276 vozača, a čak 41 vozač je  isključen iz saobraćaja, lišen slobode i priveden nadležnim sudovima na dalji postupak i odlučivanje. 

- Radi se o počiniocima najtežih saobraćajnih prekršaja, kao što su prekoračenje dozvoljene brzine, preticanje kolone vozila, preticanje na "punoj" liniji, upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola, saop[tili su iz Uprave policije i apelovali. na vozače da bezbednim i odgovornim ponašanjem u saobraćaju, doprinesu ličnoj, bezbednosti svojih saputnika, ali i ostalih učesnika u saobraćaju, dok će službenici saobraćajne policije i u narednom periodu nastojati da, kroz pojačano prisustvo, preventivnim ali i represivnim aktivnostima, doprinesu smanjenju broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama.

VOZIO 166 KM/H

Podgoričanin  A.K. (30) na magistralnom putu Podgorica- Bar gde je dozvoljena brzina 80km/h, vozilom se kretao brzinom od 166 km/h.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima A.K. je isključen iz saobraćaja, lišen slobode i priveden nadležnom sudu za prekršaje u Baru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima