POBEDILI SMO MAFIJAŠKU HOBOTNICU: Abazović o prvim koracima nove vlade, otkrio ko stoji iza incidenta u Pljevljima

Tanjug

09. 09. 2020. u 15:05

LIDER jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori "Crno na bijelo", Dritan Abazović, rekao je danas da je razgovarano o personalnim rešenjima u novoj vladi, u kojoj će, kako je kazao, biti mesta i za one koji trenutno ne žive u Crnoj Gori.

ПОБЕДИЛИ СМО МАФИЈАШКУ ХОБОТНИЦУ: Абазовић о првим корацима нове владе, открио ко стоји иза инцидента у Пљевљима

Foto: Printscreen

- Mislim da ćete biti iznenađeni. Ova vlada treba da bude sve što DPS nije bio - kazao je Abazović na konferenciji za novinare, na kojoj je potpisan sporazum sa osnovnim principima nove vlasti.

- Idemo brže nego što smo sami zamslili, a ako se po jutru dan poznaje, biće velika otvorenost vlade prema svim kojima mogu da daju doprinos - rekao je Abazović.

Ističe da je do sad najveći problem bio jer neki ljudi iz Crne Gore nisu želeli da se petljaju sa vladom koja je povezna sa kriminalom i korupcijom.

Zato će, navodi, poštovati volju građana na izborima, a to je pobeda tri opozicione koalicije.

Poručio je da oni koji su, kazao je, kupovali glasove, gradili na divlje i uvećavali imovinu, neće biti zaštićeni i ne bi trebalo, dodao je, ni da pokušavaju da tim nekim sitnim trgovinama pokušaju sebe da zaštite od onog što su radili sa DPS-om.

Abazović je novinarima rekao da nisu ni svesni da je na ovim izborima pobeđena "mafijaška hobotnica".

Komentarišući nedavne incidente u Pljevima, Abazović je rekao da je u svemu tome prepoznao "ruku crnogorske policije" i da uvredljive natpise nisu ostavili ni Srbi, ni Crnogorci, ni Bošnjaci, ni Albanci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024