SVE SE DESILO PRED DECOM: Jezivi detalji zločina u Beranama - pucao u ženu nakon svađe

M. S.

18. 11. 2020. u 18:12

PRIPADNIK Sektora granične policije Uprave policije Crne Gore P.P.(47), iz Berana, ubio je u sredu u popodnevnim satima hicima iz službenog pištolja suprugu I.P. (39).

СВЕ СЕ ДЕСИЛО ПРЕД ДЕЦОМ: Језиви детаљи злочина у Беранама - пуцао у жену након свађе

Ilustracija policija Foto AP

Do nezapamćene tragedije je došlo u porodičnoj kući u naselju Beranselo, posle kraćeg verbalnog konflikta među supružnicima. Kako se može čuti u naselju, nečuveni zločin granični policajac počinio je službenim pištoljem, a sve se desilo pred njihovom decom!

Službenici Centra bezbednosti Berane uhapsiki su ovog službenika Uprave policije, koji je pisle privođenja pidvrgnut alko testu.

U toku je uviđaj na mestu tragedije koja je brzo odjeknula u geadu  uviđajemrukovodi državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, Vladan Đalović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)