SUPRUGU UBIO SLUŽBENIM PIŠTOLJEM: Pritvor policajcu iz Berana, na saslušanju rekao - Popio sam dosta, ničeg se ne sećam

M. S.

20. 11. 2020. u 00:15

ZNAM da sam popio dosta alkohola. Kada sam došao kući razgovarao sam sa suprugom. Znam da mi nije odgovaralo nešto što mi je tokom razgovora odgovorila. Više se ničega ne sećam.

СУПРУГУ УБИО СЛУЖБЕНИМ ПИШТОЉЕМ: Притвор полицајцу из Берана, на саслушању рекао - Попио сам доста, ничег се не сећам

Foto V. N.

Ovo je na saslušanju u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, pred višim državim tužiocem Vladanom Đalovićem, kazao pripadnik Granične policije Uprave policije Crne Gore Puniša Premović (47) iz Berana, koji je priveden uz krivičnu prijavu Centra bezbednosti Berane zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo ubistvo.

Premović je u sredu u popodnevnim satima hicem iz službenog pištolja, što je potvrdila i Uprava policije, ubio suprugu Ivanu Premović (39) sa kojom je imao troje dece, starosti od četiri do 19 godina... Do tragedije je došlo u porodičnoj kući Premovića u beranskom prigradskom naselju Beranselo.

Posle saslušanja, Đalović je doneo rešenje o otvaranju istrage i odredio zadržavanje od 72 sata za Premovića, koji će uz krivičnu prijavu biti predat Vanji Rakonjac, sudiji za istrage Višeg suda u Bijelom Polju.

Prema rečima tužioca Đalovića, Premoviću se na teret stavlja teško krivično delo za koje je propisana najmanja vremenska kazna od deset godina zatvora. Obdukcijom koju je naložio sudski patolog dr Dragana Čukić, utvrđeno je da je smrt kod nesrećne žene nastupila usled povreda od jednog projektila, koji ju je pogodio u predelu desnog pazušnog dela.

Foto M. S.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!