RODITELj čijeg su sina policajci pretukli u vreme odbrane svetinja u Nikšiću, poslao je pismo predsedniku opštine Milutinu Simoviću.

Nikšićanka

12.01.2021. 00:22

Gospodine Cicmil, nadam se da nećete zamjeriti što ovaj komentar neću napisati ćiriličnim pismom. Nekako sam na ovo drugo navikla, i ne da mi se da, poput jednog broja naroda u mom okruženju, naprasno promijenim isto. Želim Vam reći da, uz dužno poštovanje koje imam prema Vašim godinama, Vaš sin nije morao biti na ulici i prkositi ljudima kojima je u opisu radnih zadataka održavanje JAVNOG reda i mira. Recimo da sam, upravo od nekih kvazivjernika (s obzirom na ponašanje, skandiranje, lomnjavu) bila direktno ugrožena. Narod u Nikšiću je vidio i zapamtio ponašanje i riječi Vas i Vaše porodice, a s kojim interesima su izgovorene to vi znate. Znamo i mi neki, ali je lakše i jednostavnije da NE ZNAMO. Voljela bih da se zapitate i kako biste vandalizam, prostakluke i sve što smo na ulicama vidjeli okarakterisali da se iza onog štita nalazio Vaš sin. Ne pitajte kako znam, ali vjerujem da Vam ne bi bilo svejedno. Još ću Vam, kao običan građanin našeg lijepog, a od strane istih ovih "vjernika" više puta demoliranog grada Nikšića, reći da me je prvi put sramota da kažem odakle sam zbog ponašanja upravo pomenutih. Svakom svoji postupci na savjest. Ko je ima... Toliko!

Jasamrealnost

12.01.2021. 22:51

@Nikšićanka - Kvazi vjernici kako ih vi nazivate su mjesecima isli na litije, ne ostavljajuci za sobom ni papiric, dok grupa komita ili bolje receno saka zaludjenika Milom Djukanovicem gdje god se pojavi ostavi haos, papire od sendvica, bajadere koje im dijeli Draginja. Zalosno je da ste se uopste oglasili, jer takvi nemaju ni srama ni obraza. PS. Ko gubi ima pravo da se ljuti.