"VAŽNIJE MI JE DA BUDEM BOLJI ČOVEK NEGO FUDBALER": Sećanje na Sinišu Mihajlovića - Kada je dobio poziv obradovao se, dečački iskreno (VIDEO)

J. SIMIĆ

18. 12. 2022. u 19:20

PRED kraj 2006. godine Dina Vranešević, jedan od tvoraca a docnije i direktorka kultne emisije za decu i odrasle „Fazoni i fore“ saznala je da tih dana iz Italije Siniša Mihajlović sa porodicom dolazi u Novi Sad.

ВАЖНИЈЕ МИ ЈЕ ДА БУДЕМ БОЉИ ЧОВЕК НЕГО ФУДБАЛЕР: Сећање на Синишу Михајловића - Када је добио позив обрадовао се, дечачки искрено (ВИДЕО)

videoscreen

Poznavala ga je još iz vremena kada je igrao za Vojvodinu. Pozvala ga je i predložila mu da sa suprugom i decom bude gost te emisije koja je počevši od osamdesetih, dugi niz godina emitovana naizmenično na RTV  Vojvodine, RTS i B 92. Odmah je prihvatio, obradovavši se dečački iskreno.

- Rekao je da on tu emisiju pamti iz svojih ranih godina. Stigli su tačno u dogovoreno vreme. Osmesi im nisu silazili s lica, svi su sarađivali a ono što nisu razumeli,on im je prevodio. Rekli su nam da oni imaju iznenađenje za nas, a da će ono uslediti na kraju emisije. – otkriva Dina Vranešević za „Novosti“.

U emisiji je Siniša najpre predstavio suprugu Arijanu i tada devetogodišnju kćerku Viktoriju, osmogodišnju Virdžiniju i sinove Miroslava (6) i Dušana (4). Treći sin Nikolas rođen je naredne, 2007. godine. Siniša je pred kamerom govorio da svaki slobodan trenutak koristi da dođe u Novi Sad, mada rođenjem nije Novosađanin nego Vukovarac i da je došao u novosadsku „Vojvodinu“.

- Za mene je Novi Sad najlepši grad na svetu. Imao sam tu čast da postanem i počasni građanin ovog grada.To je za mene čak i veće priznanje od svih fudbalskih trofeja koje sam osvojio jer mi ta počasna titula nije dodeljena kao sportisti nego kao čoveku. A, meni je u životu uvek bilo važnije da budem bolji čovek nego fudbaler – rekao je Siniša.

Na kraju emisije usledilo je obećano  iznenađenje - za gledaoce emisije „Fazoni i fore“ ,porodica Mihajlović otpevala je pesmicu na italijanskom jeziku.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi