SVE ZBOG POGREŠNOG SKRETANJA: Srpska balerina proživela pravu agoniju u Grčkoj, kući morala šlepom

Novosti online

08. 08. 2023. u 16:48

POZNATA srpska balerina, Drina Pešić, doživela je veliku neprijatnost tokom godišnjeg odmora u Grčkoj, kada je zbog jednog prekršaja ostala bez novca, bez tablica i dokumenata.

СВЕ ЗБОГ ПОГРЕШНОГ СКРЕТАЊА: Српска балерина проживела праву агонију у Грчкој, кући морала шлепом

Foto: Profimedia

Koliko su ove godine grčki policajci rigornozni najbolje govori iskustvo porodice Pešić iz Beograda. Naime, kako je Drina ispričala, usled pogrešnog skretanja na Sitoniji, oni su dobili novčanu kaznu i ostali su bez dokumenata.

- Pazite kako se ponašate u saobraćaju u Grčkoj. Kazne visoke ali to nije sve i kada platite kaznu, tablice koje se na licu meste skidaju i saobraćajna zadržavaju još 20 dana Mi smo pogrešno skrenuli, napravili smo prekršaj (na Sitoniji) zaustavili su nas uzeli tablice i dokumenta kazna 400 evra ukoliko platite za par dana 200 evra. Sutradan smo otišli u Poligiros platili kaznu, ali tu nije kraj, tablice i dokumenta vraćaju se za 20 dana - priča Drina za "Blic".

Kući šlepom, oduzeta dokumenta i tablicom stižu na adresu

Prema njenim rečima, tada su saznali i da moraju da se vrate u mesto gde su odseli - bez auta, koji im je oduzet. Takođe, saznali su i da će njihov četvorotočkaš za Srbiju morati šlepom, dok će tablice i dokumenta stići za dvadesetak dana.

- Rekli su nam da moramo nazad u Metamorfozis gde smo smešteni bez kola jer bez tablica ne smemo da vozimo i dođemo za 20 dana. Mi smo rekli da nećemo toliko biti u Grčkoj. Onda da se vratimo kući za Beograd drugim prevozom, platimo šleper za kola a tablice i dokumenta poslaće na kućnu adresu - otrkiva ona.

Na kraju, ipak su za Srbiju krenuli svojim vozilom, sa sve tablicama i dokumentima. Iskoristila je priliku da upozori sve Srbe da se pridržavaju zakona u saobraćaju koji su na snazi u Grčkoj.

- Sve se lepo završilo (ništa bez veze) jer su iz hotela u kojem smo odseli našli čoveka načelnika te stanice i sve nam je vraćeno Vodite računa ukoliko letujete u Grčkoj jako su rigorozni i svuda ih ima na putu - rekla je ona na kraju razgovora.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ DRONA SA KRFA: Vatra je uništila sve pred sobom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost