KANCELARIJA ZA KiM POMOGLA PORODICI JANKOVIĆ: Sagrađen novi pomoćni objekat

Novosti online

19. 09. 2023. u 13:57

SREDSTVIMA Kancelarije za Kosovo i Metohiju obnovljen je pomoćni objekat povratničkoj porodici Dušana Jankovića iz sela Blagača u opštini Istok koji je potpuno izgoreo u požaru 30. jula ove godine.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА КиМ ПОМОГЛА ПОРОДИЦИ ЈАНКОВИЋ: Саграђен нови помоћни објекат

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Kancelarija za KiM tada je obećala da će u najkraćem roku pomoći ovoj porodici da se šteta sanira, što je sada i realizovano.

Porodicu Janković posetio je predsednik Privremenog organa opštine Istok Kosta Belošević da se uveri u završetak radova i tom prilikom porodica mu je prenela svoju zahvalnost državi Srbiji na pomoći i ažurnosti u saniranju štete.

Porodica Janković pretežno se bavi poljoprivredom i ovaj pomoćni objekat od značaja im je posebno u zimskim mesecima koji slede. Jankovići su povratnička porodica koja se u Blagaču vratila pre nekoliko godina, a Dušan sa suprugom Sanjom ima sina Radoša, prvu srpsku bebu rođenu u ovom selu posle dve decenije.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE: Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)