NOVE POGODNOSTI ZA PENZIONERE Đurić: Čak 60 odsto penzionera prijavilo se za penzionerske kartice

Novosti online

02. 10. 2023. u 17:57

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić sa direktorom Pokrajinskog PIO Fonda Slavkom Imrićem i direktorom Filijale Novi Sad Fonda PIO Borisom Jevtićem prisustvovao je potpisivanju Sporazuma o saradnji između Republičkog Fonda PIO – Filijala Novi Sad i novosadskih preduzeća u Gradskoj kući koji će putem penzionerske kartice nove generacije pružati pogodnosti penzionerima.

НОВЕ ПОГОДНОСТИ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ Ђурић:  Чак 60 одсто пензионера пријавило се за пензионерске картице

Foto: Printskrin Instagram/milandjuric77

Tom prilikom ugovori su potpisani sa 25 preduzeća u Novom Sadu, a tokom narednog perioda biće potpisani sa još sedam, tako da će ukupno 54 kompanije nuditi olakšice za penzionere. 

– Želim da se zahvalim svim kompanijama koje učestvuju u ovom projektu i pozovem sve druge kompanije koje se još nisu priključili ovoj promociji kako bismo olakšali našim najstarijim sugrađanima i omogućili im brojne pogodnosti uz ove kartice. Verujem da je ovo od izuzetne važnosti kao i briga o našim najstarijim. Imamo više od 650 kompanija koje su do sada potpisale ugovore, a oko 920.000 penzionera se prijavilo za penzionerske kartice – rekao je gradonačelnik Đurić.

Kako je rečeno prilikom potisivanja, penzioneri će posredstvom potisivanja ugovora imati pogodnosti u mnogoborjnim firmama, od apoteka, trgovinskih lanaca do ugostiteljskih objekata.  Između ostalih ugovore su poptisali i JKP “Parking servis”, JGSP “Novi Sad” i Muzej Novog Sada. 

(Dnevnik)

BONUS VIDEO: Ispraćaj Stefana Nedeljkovića - povorka sa telom prolazi kroz špalir u Kraljevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)