DA PRIPADNICI MUP IMAJU BOLJE USLOVE ZA RAD: Renoviran objekat Policijske uprave u Subotici

J. L.

11. 12. 2023. u 12:34

Objekat Policijske uprave u Subotici, ispostave u Izvorskoj ulici, sada je kompletno renoviran a danas je sređene prostorije posetio Bratislav Gašić, ministar unutrašnjih poslova.

ДА ПРИПАДНИЦИ МУП ИМАЈУ БОЉЕ УСЛОВЕ ЗА РАД: Реновиран објекат Полицијске управе у Суботици

foto:MUP

Ministar je ovom prilikom poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u opremanje kako bi policijski službenici imali što bolje uslove za rad.

-Modernizacijom i boljim uslovima za rad  u ovoj policijskoj  ispostavi u koju se ranije nije ulagalo, policijski službenici će svoje zadatke obavljati još efikasnije. Time će i bezbednost građana biti osigurana, dok će usluge koje im Ministarstvo unutrašnjih poslova pruža biti pravovremene i još bolje - naglasio je  ministar Gašić.

Ministar je tokom posete zajedno sa pomoćnikom direktora policije generalom Dejanom Lukovićem,  razgovarao sa rukovodiocima PU Subotica i o situaciji u vezi sa iregularnim migrantima i pojačanim aktivnostima policije u suzbijanju krijumčarenja ljudi.

Ministar Gašić je i ovom prilikom istakao da je bezbednost građana na prvom mestu i da će odlučne akcije u suzbijanju iregularnih migrancija i krijumčarenja ljudi  policija  sprovoditi sve dok ovaj bezbednosni problem ne bude rešen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata