NASTAVLJAMO IDEALNO UZ PRAZNIČNE POPUSTE!

Promo

20. 12. 2023. u 16:00

PRED nama su novogodišnji i božićni praznici, pa ćemo u danima koji dolaze provesti više vremena u domu sa porodicom i prijateljima.

НАСТАВЉАМО ИДЕАЛНО УЗ ПРАЗНИЧНЕ ПОПУСТЕ!

Foto: Promo

Mnogi od nas razmišljaju i kako da ulepšaju svoj dom i poklone mu malo praznične čarolije. Kada u planu imate renoviranje doma, onda su POPUSTI odličan poklon, jer dok uređujete životni prostor, ostvarujete i značajne uštede za svoj kućni budžet.

Ukoliko želite da spojite lepo i korisno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja pravo rešenje za vas. Prilikom većih ulaganja u dom važno je uvek misliti da uštede budu što veće, ali i da odnos cene i kvaliteta bude zadovoljavajući, a Forma Ideale vam kroz svoje akcije nudi baš to!

U toku  AKCIJE – NASTAVLjAMO IDEALNO UZ PRAZNIČNE POPUSTE u trajanju od 18. decembra do 13. januara , imate prilike da odaberete neki od preko 1000 artikala sa cenama sniženim i preko 50%. Forma Ideale je od ove jeseni promenila uslove kako da postanete vlasnik Forma Ideale Loyalti kartice, pa sada svaki kupac nakon što se registruje za Forma Ideale Loyalty karticu i ostvari jednu ili više kupovina (jednokratno ili zbirno) u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale u vrednosti većoj od 10.000 dinara, može već tokom prve, a zatim i prilikom svake naredne kupovine, da koristiti pravo na Loyalty cenu, prikazanu sa dodatno uračunatih 5% popusta na svakom artiklu.

Kako bismo vam približili o kakvim je to dodatnim loyalty sniženjima reč za vreme aktuelne akcije, predstavićemo vam artikle sa naglaskom na loyalty cene, koje su sada lako dostupne svim kupcima Forma Ideale.

Pre nego što sami pogledate kakve povoljnosti vam nudi akcija NASTAVLjAMO IDEALNO UZ PRAZNIČNE POPUSTE izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne mesečne akcijske ponude – najbolje cene!

Foto: Promo

Ukoliko želite da promenite izgled dnevnog boravka, a potreban vam je komad tapaciranog nameštaja, predlog za idealnu kupovinu je ugaona garnitura DONA, dostupna u sivom i bež dezenu, a čija loyalty cena tokom aktuelne akcije iznosi 35.990 dinara. Za ljubitelje troseda, predlog je ležaj KRON, atraktivnog dizajna, po ceni od 39.990 dinara.

Pri izboru regala za vaš dnevni boravak, razmislite o kompaktnom modelu regala BRAGA, koji je izuzetno praktičan,  a tokom aktuelne akcije dostupan je za samo 13.990 dinara.

Opremanje kuhinje i trpezarijskog prostora može biti veliki izazov ukoliko imamo ograničen budžet, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam omogućava da promenite kompletnu kuhinju, jer je kuhinja ATINA 2.0 (200 cm širine) dostupna za samo 26.990 dinara. Uz nju će se odlično uklopiti i trpezarijski sto ITAKA 135x80, po izuzetno povoljnoj loyalty ceni od 7.990 dinara.

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete veoma povoljno urediti i svoju spavaću sobu. Jedan od odličnih izbora bi bio francuski ležaj FLORA, sa oznakom najbolja cena, a koji iznosi 27.990 dinara, dostupan u 2 različita dezena štofa, a uz koji bi se sjajno uklopio prostrani i praktični ormar HANA 4K2F2O, čija akcijska cena iznosi 29.990 dinara.

Ukoliko ste razmišljali da se ponovite nekim novim „asistentom“ u kuhinji ili aparatom za potrebe održavanja higijene doma, pogledajte ponudu od preko 400 MALIH KUĆNIH APARATA, sa popustima i do 50% u periodu do 13. januara.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, pa se dobro raspitajte o svim povoljnostima i uslovima kupovine.

Budite u toku sa dešavanjima i posetite već danas sajt www.formaideale.rs,  jer vas u prazničnim danima očekuje još iznenađenja!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024