OČEKUJU NAS LEDENI DANI: Vremenska prognoza za ponedeljak, 8. januar - Spremite se za dnevne temperature ispod nule

Novosti online

08. 01. 2024. u 01:15

U Srbiji vreme danas oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom slabog i umerenog intenziteta, što će u većini mesta usloviti stvaranje snežnog pokrivača.

ОЧЕКУЈУ НАС ЛЕДЕНИ ДАНИ: Временска прогноза за понедељак, 8. јануар - Спремите се за дневне температуре испод нуле

Foto: D. Balšić

Kiša i susnežica se samo još ujutru očekuju ponegde na jugu i jugoistoku Srbije, a u Negotinskoj Krajini i tokom prepodneva. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, na istoku Srbije i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju.

Jutarnja temperatura od minus 1 na severu do 4 stepena na jugu i istoku, saopštio je RHMZ.

Temperatura će tokom dana biti u padu i posle podne će se kretati od minus 3 do minus 1, u Negotinskoj Krajini oko 1 stepen.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu oblačno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom, uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja, oko 0 stepeni.

Vremenska prognoza za naredne dane

U Srbiji u utorak ledeni dan, ujutru slab i umeren mraz, a dnevna temperatura ispod nule. Tokom dana oblačno, pre podne povremeno sa slabim snegom, posle podne prestanak padavina.

Od srede uglavnom suvo, uz umerene i jake jutarnje mrazeve i mestimično maglu, a danju hladno sa temperaturom oko nule.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)