VUČEVIĆ U ČAČKU: Ministar obišao Tehnički remontni zavod

Novosti online

12. 03. 2024. u 15:13

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević obišao je danas Tehnički remontni zavod „Čačak“.

ВУЧЕВИЋ У ЧАЧКУ: Министар обишао Технички ремонтни завод

Foto: Ministarstvo

Tom prilikom, ministar Vučević sastao se sa rukovodstvom TRZ „Čačak“, a pukovnik dr Vojkan Radonjić, direktor Zavoda, predstavio je ministru odbrane kapacitete za remont i održavanje naoružanja i vojne opreme, kao i organizaciju rada ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske.

Ministar Vučević, nakon sastanka, obišao je pogon za remont vozila guseničara, kao i Sektor za remont sredstava elektronike i elektromehanike.

On je, nakon obilaska, zahvalio zaposlenima na trudu i istakao značaj TRZ „Čačak“ za tehničko održavanje i generalni remont sredstava borbene tehnike dodajući da će država Srbija nastaviti da ulaže u razvoj kapaciteta naše Vojske, kako bi se obezbedilo da ispravnost tehnike uvek bude na najvišem nivou.

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra za materijalne resurse dr Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, načelnik Uprave za odbrambene tehnologije Sektora za materijalne resurse brigadni general Slavko Rakić, načelnik Moravičkog upravnog okruga Marko Parezanović i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

BONUS VIDEO: GLIŠIĆ ZA "NOVOSTI": Svake godine uradimo nešto u mesnim zajednicama nezavisno jesu izbori ili ne

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)