ZA SVAKI DEO VAŠEG DOMA – KOLIKO KOŠTA IDEALNA SOFA I KAKO JE ODABRATI?

Promo

21. 03. 2024. u 10:00

KADA je reč o uređenju ambijenta dnevnog boravka, izbor pravog nameštaja igra ključnu ulogu u stvaranju prijatne atmosfere. Funkcionalne i udobne sofe su neizostavan deo modernog uređenja enterijera i kao takve pružaju savršen spoj stila i komfora.

ЗА СВАКИ ДЕО ВАШЕГ ДОМА – КОЛИКО КОШТА ИДЕАЛНА СОФА И КАКО ЈЕ ОДАБРАТИ?

Foto: Promo

A ukoliko vas interesuje koliko koštaju ovi atraktivni komadi, i kako da kupujete, a štedite, posetite sajt Forma Ideale, jer vas upravo tu čekaju spaecijalne ponude i akcijske cene.

Ležajevi ili trosedi su izuzetno važan element prilikom izbora nameštaja za dnevni boravak. Veliki je izbor modela ležajeva koji se na sjajan način mogu uklopiti u enterijer, a u nastavku vam predstavljamo neke zanimljive i udobne modele za moderne ambijente.

Model ležaja LOFT u zelenom štofu odlikuje savremena forma i udobnost, a odlično se uklapa u ambijent u kom preovlađuju neutralne nijanse. Dostupan je u dva dezena, a poseduje i mogućnost pretvaranja u ležaj obaranjem naslona rotiranjem površine, što ga čini dodatno praktičnim.

Idealan dodatak ovom ležaju može biti set stočića SEAFORD u kombinaciji drvo dekora i metala, što ga čini odličnim izborom za ambijente uređene u industrijskom stilu. Detalj koji je uvek dobrodošao je i dekorativni jastuk, kao i pleteni tabure, a podna lampa SANDRA bi doprinela još boljoj atmosferi.

Foto: Promo

Žuta je intenzivna boja koju u enterijeru treba koristiti oprezno. Previše jarka žuta može biti zamorna, dok su tamnije nijanse, poput nijanse senfa i meda, tople i privlačne i daju dodatnu energiju vašem dekoru.

Trosed FOCUS u zlatno-žutom štofu je atraktivan komad nameštaja, ali je poželjno da ga u ambijentu kombinujete sa hladnim nijansama poput sive, bele ili bež, koje će uravnotežiti izgled.

Trosed FOCUS dostupan je u dva dezena i sam dizajn je savršeno rešenje za moderne, ali i domove uređene u klasičnijem stilu. Praktičan i moderan dodatak u skoro svakom ambijentu jeste tabure LILI, koji je dostupan u više boja i idealno uklopiv sa izabranim trosedom zbog detalja metalnih crnih nogara, a savršenu kombinaciju sa ovim komadima čini i okrugli klub sto SEAFORD u kombinaciji drvo dekora i metala.

Jedan od najčešćih izbora za dnevnu sobu je ležaj u braon boji, upravo zbog neutralnosti i nepogrešivih kombinacija. Uklopljen sa odgovrajućim komadima nameštaja i dekorativnim detaljima, braon ležaj može dati eleganciju ambijentu.

Foto: Promo

Ležaj MARBO je sjajan izbor ležaja u neutralnom braon štofu, a dostupan je u dve nijanse braon boje. Poseduje i mogućnost za pretvaranje u ležaj i sadrži kutiju za odlaganje posteljine.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju dodavanje detalja u vidu podne lampepletenog taburea i tepiha u neutralnoj nijansi, kojima ćete dodatno obogatiti izgled celokupnog prostora. U dnevnom boravku je neizostavna i zavesa, a dekorativna jastučnica je uvek odličan dodatak kao dekoracija na ležaju.

Bez obzira na to da li birate sofisticirane modele u neutralnim tonovima ili jarke komade koji ističu vašu individualnost, važno je da se fokusirate na udobnost i funkcionalnost ležaja. Uz dodatak dekorativnih detalja poput jastuka, taburea i osvetljenja, vaš dnevni boravak će postati omiljeno mesto za opuštanje i uživanje. Stoga, uživajte u kreiranju svog savršenog dnevnog boravka gde ćete uživati sa svojim najdražima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!