HITNO DOJURILE ČETIRI PATROLE POLICIJE: Drama ispred kuće gde je nestala Danka Ilić, u Bor sleteo helikopter (VIDEO)

M. K.

28. 03. 2024. u 19:25

ISPRED kuće u Banjskom polju kod Bora, gde je u utorak u 13 časova poslednji put viđena nestala Danka Ilić, bageri, koji su raščišćavali teren, prestali su sa radom!

ХИТНО ДОЈУРИЛЕ ЧЕТИРИ ПАТРОЛЕ ПОЛИЦИЈЕ: Драма испред куће где је нестала Данка Илић, у Бор слетео хеликоптер (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kako saznaju "Novosti", hitno su stigle četiri patrole policije, u vozilima pod rotacijom, a na stadion u Boru sleteo je i helikopter MUP!

Za sada nije poznato da li su bageri, koji su raščišćavali teren, završili sa prekopavanjem terena, ili su privremeno prekinuli rad.

Dolasku novih patrola policije prethodio je dolazak hitnih vatrogasnih vozila, dok su bageri oko kuće raščišćavali teren.

Kako smo saznali, stiglo se do otvaranja šahti i da neverovatno brza voda šiklja iz njih. Ovaj teren je inače, prema pričama stanovnika, pun podzemnih voda, pa je moguće da su ove vode napravile i tunele.

Nekoliko policijskih inspektora sa baterijskim lampama otišlo je na njivu gde se danas kopalo.

Ispred pojate gde je Danka nestala, jutros je stigao bager - mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame. Bager je kasnije prešao i na imanje prekoputa, gde skuplja drveće i grane.

Podsetimo,  Danka Ilić nestala je u utorak oko 13 sati, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u utorak veče aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu pronađime.mup.gov.rs, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara.

BONUS VIDEO - DRAMA ISPRED KUĆE GDE JE NESTALA DANKA: Četiri patrole policije HITNO došle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!