NAJNOVIJI SNIMCI: Policija pretresa komšijske kuće u Banjskom polju (VIDEO)

S. Komnenić/Đ. Grmuša

29. 03. 2024. u 12:40

DEVOJČICA Danka Ilić (2) nestala je u utorak po podne u Banjskom polju kod Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje. Policija je tokom noći dežurala kod kuće odakle je devojčica nestala. Ekipa "Novosti" i danas se nalazi u mestu gde je mala Danka nestala.

НАЈНОВИЈИ СНИМЦИ: Полиција претреса комшијске куће у Бањском пољу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Kako javljaju reporteri "Novosti" sa terena, policija trenutno sa nalozima obilazi kuće koje se nalaze u neposrednoj blizini mesta na kojem je nestala mala Danka. 

U pitanju je standardna procedura, jer je pretraga proširena na celo Banjsko polje. 

Podsetimo, specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, rano jutros započeli su detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora.

Kako smo saznali na terenu, deda je dao dozvolu da se raščišćava teren oko kuće, kao i da se pretraži sama kuća.

Ministar Gašić ponovo je danas obišao timove koji rade na pretrazi i raščišćavanju terena. 

Potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala u utorak, u 13.45, u naselju Banjsko polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

Sve detalje potrage za nestalom devojčicom pratite u našem blogu uživo KLIKOM OVDE

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" KOD KUĆE GDE JE NESTALA DANKA: U toku raščišćavanje terena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!