DODATNO LJUDSTVO PROTIV KRIMINALA: Republički javni tužilac i ministar policije razgovarali o saradnji

Novosti online

17. 11. 2020. u 15:49

REPUBLIČKI javni tužilac Zagorka Dolovac i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarali su o saradnji tužilaštava i MUP-a .

ДОДАТНО ЉУДСТВО ПРОТИВ КРИМИНАЛА: Републички јавни тужилац и министар полиције разговарали о сарадњи

Aleksandar Vulin i Zagorka Dolovac/ Foto Tanjuug-Ž. Knežević

Oni su se saglasili da je bliska saradnja uslov bez koga se ne može postići uspešna borba protiv kriminala i prevencije kriminaliteta, saopšteno je iz Republičkog javnog tužilaštva.

Dogovoreno je da će posebna pažnja biti posvećena otkrivanju i gonjenju teških oblika krivičnih dela u oblasti organizovanog kriminala i korupcije, povodom kojih će nadležne policijske uprave i javna tužilaštva angažovati dodatne ljudske i materijalne resurse radi bržeg delovanja i boljih rezultata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!