PREMIJERKA BRNABIĆ: U Srbiju jutros ušlo 205 državljana bez PCR testa, evo kako će oni biti kontrolisani

Tanjug

21. 12. 2020. u 13:18

U SRBIJU je jutros ušlo 205 srpskih državljana bez PCR testova, rekla je danas premijerka Ana Brnabić i objasnila da će ti građani u narednih deset dana biti u samoizolaciji i kontrolisani.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: У Србију јутрос ушло 205 држављана без ПЦР теста, ево како ће они бити контролисани

Foto: Printscreen

Brnabić je rekla da će oni moći slobodno da se kreću i pre isteka tog roka od deset dana ukoliko urade PCR test koji pokaže da su negativni.

Odgovarajući na pitanje da li će naši državljani koji budu ulazili u Srbiju bez PCR testova biti kontrolisani, Brnabić je novinarima u Ovčar banji rekla da će to biti rešeno kao i u martu-aprilu, odnosno njih će kontrolisati MUP u saradnji sa sanitarnom inspekcijom i ako bude potrebe i sa ostalim inspekcijama.

Upitana da li će Srbija prekinuti letove sa Velikom Britanijom kao što su to učinile neke druge evropske zemlje, Brnabić je navela da Ministarstvo građevine, saobraćaja i infrastrukture gleda kakve su ugovorne obaveze i razmatra šta takva odluka nosi sa sobom.

-“Čekamo još neke informacije i od naših partnera iz EU na osnovu kojih su oni doneli takvu odluku. I to smo razmatrali na Kriznom štabu. Čim budemo imali sve informacije i ako postoji potreba donećemo takvu odluku - rekla je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!