SRBIJA, ali i ceo region, danima su u šoku nakon što je poznata glumica Milena Radulović, zajedno sa još nekoliko devojaka, optužila vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

Mile lala

20.01.2021. 18:16

Силују зато што су сигурни да никад неће одговарати за то или ће у врх главе добити неку минорну казну. Уместо тога предлажем да се уведе аутомстикс, чим га пријсве и ухапсе стрпати најдаље за два дана нс робију од 20 година, па нек са робије доказује да није крив свих 20 година. Стим што би му и за то робијање требало наплатити цену боравка у затвору, тако да то мора да отплати радом у чеоном копу на 600 м дубине у риднику без права да види бео дан за сво време издржавања казне. Јер он својим делом по свској силованој уништи бар још 5 живота.

Pa Vidi Ovako

20.01.2021. 19:21

Nažalost i ovde ima i ostalih, tzv Uticajnih ljudi iz svih sfera, koji to rade, ali se samo na ovom slomila kola, a neki pogiboše po beogradskim pločnicima. Plus, Estrada puna droge, javna tajna, pa tužilaštva i sudovi ništa ne rade već 3 decenije, a toliko se ne vode predistražne radnje.