NESTALI MLADIĆ IZ NIŠA VIĐEN U MIRIJEVU? Majka dobila poziv - Beograđanin tvrdi da je video Jovana Veselinovića

J.Ć.

18. 02. 2021. u 21:22 >> 21:51

DOK policija intenzivno traga za Jovanom Veselinovićem (18) kome se od srede uveče gubi svaki trag, građani Niša, prijatelji porodice i volonteri udružili su se i oblepili grad plakatama sa njegovom fotografijom i potrebnim informacijima, a obilaze i lokale u kraju u kojem je mladić poslednji put viđen, a koji imaju kamere, kako bi možda dobili neke informacije.

НЕСТАЛИ МЛАДИЋ ИЗ НИША ВИЂЕН У МИРИЈЕВУ? Мајка добила позив - Београђанин тврди да је видео Јована Веселиновића

Foto: Privatna arhiva

Uključili su se i oni koji imaju psa tragača, kao i neka privatna obezbeđenja, apeluje se na sve građane da obrate pažnju i provere podrume i krovove svojih zgrada i kuća, kao i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave policiji.

Foto: J.Ć.

 

- Pas tragač Lola, koja je učestvovala u mnogim akcijama (za Monikom između ostalog), je u potrazi. Oblepili smo grad fotografijama, svi su bili predusretljivi za snimke sa video nadzora - kaže Nišlijka, inače prijatelj porodice.

Potraga za osamnaestogodišnjim maturantom proširiće se na područje Beograda nakon dojave da je mladić navodno viđen u prestonici.

Ovu informaciju potvrdila je Jovanova majka Milica Cvetković.

Nju je pozvao čovek iz Beograda koji ga je prepoznao na osnovu fotografija objavljenih u medijima. Kako je navela, dobila je poziv iz policije koji su tražili broj telefona Beograđanina, kako bi proverili dojavu.

Podsetimo, Jovan je u trenutku nestanka na sebi imao teget farmerice, tamniju jaknu, crni duks i crne patike. Porodica kaže da nikada ranije nije otišao od kuće da se ne javi, da nije imao nikakvih problema i da je bio dobar đak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)