DOKTORKA PLAVŠIĆ ODGOVORILA NA VAŽNO PITANJE: Da li osoba koja je bila u kontaktu sa zaraženim sme da primi vakcinu?

Novosti online

02. 03. 2021. u 17:53

VUDUĆI da je proces imunizacije stanovništva uveliko počeo, građani imaju brojne nedoumice, kada je u pitanju vakcinacija.

ДОКТОРКА ПЛАВШИЋ ОДГОВОРИЛА НА ВАЖНО ПИТАЊЕ: Да ли особа која је била у контакту са зараженим сме да прими вакцину?

Foto: M. Anđela

Doktorki Slavici Plavšić, specijalisti za plućne bolesti,  svakodnevno na društvene mreže stiže puno pitanja u vezi sa virusom korona, a kako se doktorka uvek trudi da svima odgovori, njene savete i preporuke je dobro imati u glavi tokom pandemije.

Jedna korisnica na Tviteru pitala je doktorku da li osoba koja je bila u direktnm kontaktu sa kovid pacijentom, ali nema simptome, sme da primi vakcinu?

- Treba sačekati oko 15 dana i naravno, izolovati se od kovid pozitivne osobe. Za 3-4 dana treba uraditi brzi test. Ako je negativan i dalje bez tegoba, onda se može primiti vakcina - odgovorila je doktorka Plavšić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)