ŠANSA ZA SRPSKE PROIZVOĐAČE HRANE: Međunarodni sajam u Saudijskoj Arabiji počinje sutra
SRPSKI privrednici nastupaju na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Kraljevini Saudijskoj Arabiji koji počinje sutra i traje do 22. juna.
- Na "Saudijskom sajmu hrane" srpski proizvođači prehrambenih proizvoda imaju priliku da prvi put predstave svoje proizvodne programe u okviru nacionalnog štanda Srbije - navode u Privrednoj komori Srbije. - Tržište Saudijske Arabije jedno je od najprivlačnijih na Bliskom istoku. To je šansa za srpske kompanije za veći izvoz poljoprivrednih proizvoda na saudijsko tržište.
Ova manifestacija predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca, uvoznicima i distributerima, kao i novim trendovima u prehrambenoj industriji, ističe se u saopštenju. Sajam se prostire na 14.000 kvadratnih metara, a planirano je učešće više od 500 izlagača. Očekuje se poseta oko 14.000 stručnih posetilaca.
Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost
Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.
10. 05. 2024. u 16:45
VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (1)