SLEDI NAJVEĆE POVEĆANJE MINIMALCA Vučić: Od danas rast plata za prosvetne i medicinske radnike

Novosti Onlajn

01. 09. 2023. u 11:53

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić u poseti je Subotici, Paliću i Lovćencu. Predsednik se ovom prilikom obratio građanima i izjavio da već od danas kreće povećanje plate prosvetnim i medicinskim radnicima.

СЛЕДИ НАЈВЕЋЕ ПОВЕЋАЊЕ МИНИМАЛЦА Вучић: Од данас раст плата за просветне и медицинске раднике

Foto: Printskrin

- Od danas su plate medicinskim sestrama i prosvetnim radnicima veće za 5,5 posto - rekao je Vučić i dodao da sledi najveće povećanje minimalne zarade i da će minimalna zarada biti preko 400 evra - rekao je predsednik.

- Ne smemo da stanemo, moramo da se razvijamo... Važno je da čuvamo mir za našu decu, da majke budu sigurne da će im deca biti bezbedna. Da razmišljamo kako da radimo i zaradimo više. Hoću da vam se zahvalim zato što ste razumeli državu i kada je državi teško. Hvala zato što vodite računa o svojoj državi, a država će pokušati vas da sluša - izjavio je predsednik Vučić.

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali je prekjuče izjavio da će ovo povećanje minimalca biti najveće procentualno povećanje u istoriji.

BONUS VIDEO: VUČIĆ U VELIKIM RADINCIMA - Meni je žao što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (138)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije