Drive Cafe: Pauza tokom radnog dana nikada nije bila lepša

Promo

20. 09. 2023. u 15:35

DA li ste ranije mislili da vam jedno od mesta za predah i odmor od poslovnih obaveza mogu biti benzinske stanice?

Drive Cafe: Пауза током радног дана никада није била лепша

Foto: Promo

Sada je to realnost, posebno kada je reč o NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama koje nude široku ponudu kvalitetnih Drive Cafe proizvoda.

Bilo da vam je u blizini posla ili na putu do kuće, Drive Cafe asortiman nudi raznovrsnu i bogatu ponudu za sve ljubitelje kafe, te slatkih i slanih zalogaja. Takođe, nudi i rešenje za sve koji nemaju vremena da pripreme kvalitetne obroke u toku radne nedelje, jer su u ponudi raznovrsne salate i zdravi obroci.

Ponuda u Drive Cafe restoranima može da zadovolji sve ukuse i da u isto vreme pruži neophodnu energiju za nastavak poslovnih aktivnosti.  Između ostalog, u Drive Cafe-u vas očekuje i bogata ponuda hrskavog peciva, po originalnom francuskom receptu. Tu su slatki kroasani sa različitim nadevima: sa filom od čokolade i lešnika, kremom od vanile i punjenjem od maline. Pored toga, u ponudi su i kroasani sa šunkom ili ementaler sirom, kao i grčke pite i bureci.

Foto: Promo

Jedan od glavnih razloga za pauzu u Drive Cafe restoranima tokom napornog radnoga dana jeste i bogat izbor kvalitetne kafe koja se pravi po originalnoj italijanskoj recepturi. Espresso, cappuccino, caffè latte i mocha, dostupne su na više od 300 NIS Petrol i Gazprom benzinskih stanica u više različitih veličina, a ukoliko ste u žurbi i nemate vremena za predah, šoljicu vrhunske Drive Cafe kafe u punoj aromi i bogatog mirisa uvek možete poneti sa sobom. A  šta može da bude bolje od kombinacije vazdušastih i mirisnih peciva sa šoljicom prave italijanske kafe?

Pored ukusnog peciva i vrhunske italijanske kafe, Drive Cafe nudi i bogat izbor sendviča, krofni, ceđenih sokova, zdravih obroka u kojima može da se uživa na svakom putovanju. Napravite pauzu u velikom stilu, posetite najbliži Drive Cafe, i uživajte u prijatnom ambijentu i bogatoj ponudi koja će zadovoljiti svačiji ukus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)