OD DANAS APLIKACIJA ZA PRIJAVU PROMENE PODATAKA PREDUZETNIKA: Unapređen portal sa elektronskim servisima APR

E.B.T.

27. 12. 2023. u 15:05

NA portalu sa elektronskim servisima Agencije za privredne registre (APR) danas je puštena u rad aplikacija za podnošenje prijava za promene podataka preduzetnika, kao i za brisanje preduzetnika.

ОД ДАНАС АПЛИКАЦИЈА ЗА ПРИЈАВУ ПРОМЕНЕ ПОДАТАКА ПРЕДУЗЕТНИКА: Унапређен портал са електронским сервисима АПР

Foto Tanjug

 - Elektronsko podnošenje prijave promene podataka i brisanja preduzetnika nije obavezno, pa preduzetnici koji žele da prijave podnose u pisanoj formi mogu da nastave to da rade kao i do sada, lično ili poštom - preciziraju iz APR-a. - Za eRegistracija promena podataka i brisanja, potrebno je da preduzetnik ima kvalifikovani elektronski sertifikat, odnosno elektronski potpis, instaliran čitač elektronskih kartica i novu NEXU aplikaciju za elektronsko potpisivanje svih budućih elektronskih dokumenata, faktura i slično, koja se može besplatno preuzeti sa sajta APR-a, kao i bilo koja vrsta platne kartice.

Puštanjem u rad ove aplikacija, uz ranije uvedenu prijavu osnivanja preduzetnika eRegistracija, APR je omogućio preduzetnicima da sve postupke registracije, koji se vode u registru privrednih subjekata, mogu da obave u digitalnom obliku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave