EKSPO JE OD PRESUDNOG ZNAČAJA: Vučić o ekonomskoj dominaciji Srbije

Novosti online

05. 02. 2024. u 22:15

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Ćirilica TV Hepi istakao je značaj EKSPO 2027 za našu zemlju i građane.

ЕКСПО ЈЕ ОД ПРЕСУДНОГ ЗНАЧАЈА: Вучић о економској доминацији Србије

Foto Novosti

-Za nas je od presudnog značaja da radimo na Ekspu, gradimo puteve, zapošljavamo ljude. Ukupan bruto domaći proizvod svih na Zapadnom Balkanu je manji od BDP Srbije. Srbija ima 69,5 milijardi, a oni svi zajedno 67. Da vidite kakva je ekonomska dominacija Srbije. A bili smo četvrti u regionu. Crna Gora je imala 50 odsto veće plate, a evo stižemo ih. I to na zdravim nogamaPo platama uz rekordnu zaposlenost i rekordnu nisku zaposlenost prestižemo Crnu Goru - kaže Vučić i dodaje da to tvrde i MMF i Svetska banka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (71)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!