PRETI MU DOŽIVOTNA ROBIJA: Noinom ubici produžen pritvor

S. J. M.

07. 08. 2023. u 11:52

VIŠI sud u Beogradu produžio je za još 30 dana pritvor Ognjenu D. (33), osumnjičenom da je na svirep i podmukao način ubio tiktokerku Nou Milivojev (18) iz Kovina.

ПРЕТИ МУ ДОЖИВОТНА РОБИЈА: Ноином убици продужен притвор

Foto: D. Milovanović/Privatna arhiva

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da ometa postupak uticanjem na svedoke, da ponoviti krivično delo, jer se sumnjiči za krivično delo za koje je propisana kazna zatvora viša od 10 godina i zbog uznemirenja javnosti.

On se sumnjiči da je ubio Nou nakon svađe, a zatim je isekao i njene delove tela stavio u plastične kante i bure sa kiselinom, kako bi ih se vremenom oslobodio. Kada je policija sa nalogom za pretres ušla u njegov stan u centru Beograda, sve to je pronašla i iznela kao dokaz.

Nakon hapšenja Ognjen D. se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, a kazna koja mu preti je doživotni zatvor.

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis