AKCIJA POLICIJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Zadržan državljanin BiH, hteo da uđe u Srbiju sa lažnim dokumentima

J.D.Lj.

13. 08. 2023. u 13:30

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana osumnjičenom državljaninu Bosne i Hercegovine M.D. (47).

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ НА БЕОГРАДСКОМ АЕРОДРОМУ: Задржан држављанин БиХ, хтео да уђе у Србију са лажним документима

Foto Tanjug

Sumnja se da je  prilikom ulaska na teritoriju Srbije, na aerodromu "Nikola Tesla" pružio na uvid policijskim službenicima SGP Beograd falsifikovana dokumenta za utvrđivanje identiteta lica čime je izvršio krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Nakon izvršenih dodatnih provera putem Interpola utvrđeno je da se radi o osuđenom licu koga matična država potražuje, radi izdržavanja kazne zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)