SASLUŠAN UHAPŠENI IZ AUTA SA 12, 4 KILOGRAMA MARIHUANE: Za vozačem se još traga

S. J. M.

01. 09. 2023. u 19:49

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Emir M. (42) koji je 30. avgusta uhapšen na teritoriji opštine Palilula prilikom pokušaja bekstva od policije, nakon što je izašao iz vozila u kojem je pronađeno 12.4 kilograma marihuane. Za drugom još uvek neidentifikovanom osobom, koja je tada bila sa njim, policija traga.

САСЛУШАН УХАПШЕНИ ИЗ АУТА СА 12, 4 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ: За возачем се још трага

Foto: MUP

Osumnjičeni Emir M. se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičeni Emir M. se zajedno NN osobom, tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Emir M. je, kako se sumnja, sedeo na mestu suvozača, kada se NN lice, koje upravljalo vozilom, oglušilo o naredbu policijskih službenika sa Palilule da zaustavi vozilo i tom prilikom je uradio i oštetio službeno vozilo policije.

Oni su svojim vozilom nastavili da se kreću, ali su se ubrzo zaustavili i izašli iz auta te počeli da beže, nakon čega je policija uhvatila Emira M. i uhapsila ga. Pregledom vozila koje su koristili osumnjičeni, u prtljažniku je policija pronašla i zaplenila ukupno 12,4 kilograma marihuane.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!