HIT SVEDOČENJE RAZBOJNIKA KOJI JE POKUŠAO DA OPLJAČKA BANKU: Kupio sam pištolj odavno, ali je na kuglice

S.BABOVIĆ

22. 11. 2023. u 21:01

MEŠTANIN Aleksandrovca S.B. (33), koji je 16. novembra osumnjičen za pokušaj pljačke banke u ovom gradu, priznao je krivično delo danas pred Osnovnim javnim tužulaštvom u Brusu - saznaju "Novosti".

ХИТ СВЕДОЧЕЊЕ РАЗБОЈНИКА КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА ОПЉАЧКА БАНКУ: Купио сам пиштољ одавно, али је на куглице

Foto:S.Babović

Prema saznanjima "Novosti" iz više izvora, osumnjičeni za pokušaj razbojništva, izjavio je na saslušanju da je u neuspeli pohod na bank poneo dečiji pištolj, koji je odavno kupio na internetu.

-Taj pištolj je u stvari na kuglice, odavno sam ga nabavio, bio mi je kod kuće - rekao je osumnjičeni S.B, koji je kao povod za pokušaj pljačke naveo lošu finansijsku situaciju.

Nastavljaju se ispitivanja svedoka ovog slučaja, kao i zaposlenih u banci.  Za sada je poznato da je osumnjičeni maskiran krenuo u pljačku banke u centru grada, ali da ga je jedan od klijenata sprečio u nameri. Prema nezvaničnim saznanjima, radnica banke je u prvoj izjavi policiji ispričala da se uplašila od pretnje.

- Osumnjičeni je zapretio radnici i kada su krenuli ka šalteru gde je novac, momak koji je bio u banci je skočio na osumnjičenog i savladao ga dovoljno, da ovaj odustane od pljačke i krene u bekstvo - iznosi izvor "Novosti".

Očekuje se da u tužilaštvu budu saslušani i zaposleni u banci.

Pokušaj razvojništva je brzo rasvetljen. Osumnjičeni je uhapšen 20.novembra. Njemu je danas posle saslušanja, određen pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)