ZAJEČARKA UHAPŠENA ZBOG SAOBRAĆAJKE: Udarila na pešačkom prelazu šesnaestogodišnjaka i pobegla

S. M. J.

09. 12. 2023. u 12:48

ZAJEČARSKA policija uhapsila je tridesettrogodišnju sugrađanku S. Đ. koja je sinoć na pešačkom prelazu udarila šesnaestogodišnjaka i pobegla.

ЗАЈЕЧАРКА УХАПШЕНА ЗБОГ САОБРАЋАЈКЕ: Ударила на пешачком прелазу шеснаестогодишњака и побегла

G.Šljivić (ilustracija)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu tužioca, uhapsili su S. Đ. iz ovog grada, koju sumnjiče da je sinoć u Železničkoj ulici u Zaječaru, na pešačkom prelazu, upravljajući „opelom“ udarila šesnaestogodišnjeg dečaka i pobegla.

Maloletnik je zbrinut u Zdravstvenom centru u Zaječaru i nakon što mu je pružena lekarska pomoć pušten na kućno lečenje.

S.Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova, i ona će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!