VELIKI BROJ GLUMACA DOŠAO DA PODRŽI KOLEGINICU: Danas početak ročišta Lečića i Anđele Jovanović, evo ko je sve stigao ispred suda (VIDEO)

N. Bijelić

06. 03. 2024. u 10:04

ZA DANAS je zakazan početak ročišta po tužbi glumca Branislava Lečića, koju je podneo protiv svoje mlađe koleginice Anđele Jovanović. Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu okupio se veliki broj kolega Anđele Jovanović koji su čak i po kiši došli javno da joj pruže podršku.

ВЕЛИКИ БРОЈ ГЛУМАЦА ДОШАО ДА ПОДРЖИ КОЛЕГИНИЦУ: Данас почетак рочишта Лечића и Анђеле Јовановић, ево ко је све стигао испред суда (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Među brojnim kolegama su Borka Tomović, Iva Ilinčić, Mirjana Karanović, Miona Marković, Tamara Krcunović, Đorđe Stojković, Nina Janković, Andrijana Oliverić.

Foto: D. Milovanović

Foto: D. Milovanović

Kada se Anđela pojavila sa advokatom, njene kolege su je dočekale velikim aplauzom.

Foto: D. Milovanović

Foto: D. Milovanović

Novinari nisu ušli u sudnicu, a iz Uprave suda je rečeno da se ne puštaju novinari.

Podsećamo, u tužbi se navodi da "kada je Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije "Radio Mileva", u epizodnoj ulozi, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan, napustiti projekat iz revolta".

Dalje se ističe da je producentska kuća bila primorana da otkaže angažman Lečiću, "imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!