ANĐELA JOVANOVIĆ NAPUSTILA SUD I IZUSTILA SAMO PAR REČI: Evo šta je rekla nakon prvog ročišta s Branislavom Lečićem (VIDEO)

N.B.

06. 03. 2024. u 11:01

PRED Prvim osnovnim sudom u Beogradu okončano je pripremno ročište u postupku tužbe koju je Branislav Lečić podneo protiv Anđele Jovanović zbog povrede ugleda i časti.

АНЂЕЛА ЈОВАНОВИЋ НАПУСТИЛА СУД И ИЗУСТИЛА САМО ПАР РЕЧИ: Ево шта је рекла након првог рочишта с Браниславом Лечићем (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Lečić se nije pojavio pred sudom, a umesto njega je bio advokat koji je zajedno sa advokatom Anđele Jovanović, Goranom Draganićem, izneo dokaze koje predlaže da sud izvede tokom postupka.

Na narednom ročištu koje je zakazano za 30. septembar biće saslušan Lečić, a nakon njega izjavu će dati i glumica.

Advokat Draganić je po izlasku iz suda kratko izjavio da "niko nikome ne može da uskrati pravo na rad, već je Anđela samo dala tu primedbu, te da produkcija to nije morala da prihvati".

Po okončanju saslušanja tužene i podnosioca tužbe, sud će saslušati svedoke, odnosno članove produkcije serije "Radio Mileva", koji jedino mogu da kažu da li Anđela može da uskrati bilo kome pravo na rad.

Glumica Anđela Jovanović, prilikom izlaska iz suda, nije htela da daje izjave i zahvalila se novinarima koji su došli.

Veliki broj kolega došao je da podrži Anđelu, više o tome možete pročitati OVDE, a o dočeku ispred suda pogledajte u našoj odvojenoj vesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!