"BIĆEŠ PONOSAN NA NAŠU DECU, VOLEĆU TE ZAUVEK" Porodica se oprostila od ubijenog Milana Šuše potresnom čituljom (FOTO)

Novosti online

21. 02. 2024. u 12:24

MILAN Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati, na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića, a porodica je danas objavila čitulju i oprostila se od njega potresnom porukom.

БИЋЕШ ПОНОСАН НА НАШУ ДЕЦУ, ВОЛЕЋУ ТЕ ЗАУВЕК Породица се опростила од убијеног Милана Шуше потресном читуљом (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

- Molila sam te da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu - zauvek. Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i vidimo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru... Volimo te... - stoji u čitulji koju je objavila Šušina porodica, supruga Nataša, ćerka Stefani i sin Stefan.

Foto: Novosti

Podsetimo, Milan Šuša (39) ubijen je 17. februara, nešto posle 10 sati na uglu Kumanovske i Ulice Đoke Kovačevića.

On je likvidiran neposredno nakon što je izašao iz zatvora, a način na koji se ubistvo dogodilo ukazao je na to da je ubistvo pažljivo isplanirano.

Njegovo telo zatečeno je pored automobila, sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

Šuša je izvezao automobil iz dvorišta, a onda izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U momentu kada se okrenuo da bi otišao nazad do automobila, našao se oči u oči sa muškarcem koji je nosio hiruršku masku i naočare za sunce i koji je u njega uperio pištolj. Nije imao vremena da reaguje, prvi metak ga je odmah pogodio i oborio na zemlju. Drugi metak je ubica u njega ispalio dok je ležao na betonu.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)