PRONAĐENI SIMBOLI EGIPATSKOG ZAGROBNOG ŽIVOTA: Detalji istrage iz kuće u Petrovaradinu u kojoj su nađena tela dece

Novosti online

02. 03. 2024. u 21:00

MLADI bračni par iz Novog Sada M. P. S. (23) i L. P. S. (25) juče je izvršio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i četiri godine, u kući u Petrovaradinu.

ПРОНАЂЕНИ СИМБОЛИ ЕГИПАТСКОГ ЗАГРОБНОГ ЖИВОТА: Детаљи истраге из куће у Петроварадину у којој су нађена тела деце

Foto: Lj. Preradović

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, tokom uviđaja u kući gde su zatečena beživotna tela dvojice dečaka starotsti jednu i četiri godine, pronađeni su simboli egipatskog zagrobnog života.

Postoje indicije da je reč o nekoj sekti, ali se sve još detaljno ispituje.

Komšije ne žele da pričaju javno i da se predstave. Kažu da je bračni par živeo povučenim životom i da se nisu družili, a navode i da su ih retko viđali.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć je intervenisala u 17.19 časova danas u Petrovaradinu u Ulici Tome Maretića 46, ali su na žalost mogli samo da konstatuju smrt dvoje dece starosti tri i godinu dana.

Tela su preneta u Institut za sudsku medicinu kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Podsetimo, mladi bračni par iz Novog Sada juče je izvšrio samoubistvo skokom sa solitera u novosadskom naselju Liman dva, a sumnja se da su pre tog čina ubili sopstvenu decu starosti jednu i četiri godine, u kući u Petrovaradinu.

Još nije poznato kako je došlo do ove tragedije, a uviđaj je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!