OVO JE MARTINA OSUMNJIČENA DA JE SA SUPRUGOM UBILA DECU: Dečake poslali u smrt, pa ona i muž skočili sa solitera u Novom Sadu (FOTO)

Novosti online

04. 03. 2024. u 13:33

JAVNOST je ostala u šoku nakon što su Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23), mladi bračni par, skočili sa solitera na Limanu 2 u Novom Sadu.

ОВО ЈЕ МАРТИНА ОСУМЊИЧЕНА ДА ЈЕ СА СУПРУГОМ УБИЛА ДЕЦУ: Дечаке послали у смрт, па она и муж скочили са солитера у Новом Саду (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Kako se sumnja, prethodno su ubili dvojicu svojih sinova. Lav P. S. bavio se muzikom, uglavnom hevi metalom. 

Foto: Privatna arhiva

Martina sa roditeljima

Podsećamo, oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Ovaj bračni par je živeo u Petrovaradinu, gde su i pronađena tela mališana.

Obdukcija tela dvoje dece koja su pronađena u Petrovaradinu pokazaće da li je do zločina došlo, kako se nezvanično pretpostavlja, trovanjem usled sektaškog obreda, rečeno je Blic televiziji u policiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!