POZNAT DATUM SAHRANE MARTINE I NJENA DVA SINA IZ BAČKOG PETROVCA: Skočila sa solitera sa suprugom

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 03. 2024. u 15:55

ISPRED kuće porodice Kukučka u Bačkom Petrovcu u Ulici Oktobarske revolucije, gde žive roditelji Martine P. S., sve je mirno, ali se ispred kuće nalaze tri automobila, pa se pretpostavlja da je rodbina došla da izjavi saučešće porodici.

ПОЗНАТ ДАТУМ САХРАНЕ МАРТИНЕ И ЊЕНА ДВА СИНА ИЗ БАЧКОГ ПЕТРОВЦА: Скочила са солитера са супругом

Foto: Privatna arhiva

Martina i dvoje dece za koje se sumnja da su ubijeni od strane Lava i Martine, biće sahranjeni sutra.

Lavove kolege ga pamte kao povučenog momka, koji se nije previše nametao, ali kažu da nisu primetili ništa sumnjivo kod njega što bi ukazalo da je u nekoj sekti. Međutim, niko se od njih nije sa njim družio.

- Bio je vredan i radan, radio je oko dve godine ovde, baš sam se potresao kada sam čuo - kaže kolega.

Na Fejsbuk profilu Martinine majke osvanule su crne fotgrafije koje impliciraju da je nesrećna žena u žalosti zbog smrti svoje ćerke i unuka.

Sekta

Podsećamo, Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su u petak samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu. Dan kasnije policija je u njihovoj kući našla mrtve sinove od godinu i tri. Sumnja se da su oni ubijeni.

U kući strave u Novom Sadu u kojem su nađena mrtva deca, odnosno dečaci stari 1 i 3 godine, nađeni su egipatski, satanistički i simboli koji predstavljaju odvajanje od kolektiva. Jedan od znakova koji je nađen na zidu je Ankh, egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.

Policija je u kući na zidovima gde su Martina i Lav živeli sa decom našla crteže koji simbolizuju zagrobni život iz egipatske mitologije.

Sumnja se da su supružnici bili pripadnici sekte.

Tela mališana zatečena su u dnevnom boravku prekrivena čaršavom.

Zaplenjena je i računarska oprema, koja se trenutno veštači.

 

BONUS VIDEO: KUĆA STRAVE U PETROVARADINU - Na štriku majica sa natpisom "Budućnost je sada"

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)